Zal Apple op 15 september een nieuwe HomePod aankondigen? Dit is wat we hebben gehoord

Er zijn veel geruchten als het gaat om een ​​HomePod Mini of HomePod 2. Kan het volgende evenement van Apple eindelijk een Nest Mini- of Echo Dot-concurrent onthullen?

Apple’s HomePod debuteerde in 2018. Het had een prijskaartje van $ 349, een geweldig geluid en het risico dat je witte ringen op je tafelblad kreeg. Sindsdien heeft Apple, ondanks enkele leuke iteraties van de HomePod-functies via periodieke software-updates, niet veel vooruitgang geboekt in het slimme huis, zelfs nu Amazon en Google hun publiek voor Alexa en Google Assistant-producten over de hele linie blijven uitbreiden.

Maar volgens een Bloomberg-rapport in april geeft Apple de HomePod niet op. Volgens “mensen die bekend zijn met de plannen” is Apple van plan dit jaar een kleinere en goedkopere HomePod uit te brengen. Details zijn er weinig, maar bronnen zeggen dat de nieuwe HomePod ongeveer half zo groot zal zijn als het origineel. Het behoudt hetzelfde ontwerp, alleen op kleinere schaal.

Apple heeft de nieuwe spreker niet aangekondigd op zijn online Worldwide Developers Conference in juni, zoals sommigen hadden verwacht, en met de aankondiging van een virtueel evenement van 15 september van Apple Park, zijn er weer geruchten de ronde over een mogelijke HomePod Mini. Apple-analist en YouTube-maker Rene Ritchie nam de HomePod Mini op in zijn voorspellingen voor het evenement. Een rapport van Bloomberg geeft ook tips voor een nieuwe HomePod voor een release in oktober.

Prijsvoorspellingen

Er is geen woord over een prijs voor de HomePod van de tweede generatie, maar een kleiner formaat betekent waarschijnlijk ook een lagere prijs. Dat is de grootste stap die Apple kan zetten om te concurreren met de immens populaire en vaak te koop aangeboden $ 50 Amazon Echo Dot- en Google Nest Mini-luidsprekers. Sinds de lancering van de HomePod heeft Apple de prijs van hun slimme luidspreker verlaagd van de oorspronkelijke $ 349 naar $ 299, hoewel deze regelmatig te koop wordt aangeboden voor $ 199. In de afgelopen maanden circuleerden berichten dat Apple werknemers 50% korting op de HomePod biedt met een limiet van 10 per werknemer (in plaats van slechts twee). Kunnen deze prijsdalingen duiden op een opruiming van de voorraad?

Zeen Social Icons

More Stories
Veelgemaakte fouten bij het maken van baby’s