Veelgemaakte fouten bij het maken van baby’s

Als u probeert zwanger te worden, laat deze vermijdbare fouten dan geen invloed hebben op uw conceptiedoelen.

Het niet genoeg doen

Je wilt natuurlijk niet denken dat je iets verkeerd doet als het gaat om het maken van baby’s, maar deze fout is in ieder geval leuk om op te lossen! Je zou kunnen denken dat het verminderen van seks om het sperma van je man te “redden” – of alleen druk worden als je ovuleert – het zwanger worden gemakkelijker maakt.

Het te veel doen

Sommige stellen denken dat ze al een conceptie hebben bedacht: hoe meer seks je hebt, hoe gemakkelijker en sneller je zwanger zult worden. Maar meer is niet altijd beter. Hoewel het vaak hebben van seks de potentie van het sperma van een man niet vermindert, zoals velen denken, kan het te vaak mogelijk problemen veroorzaken.

Met dezelfde positie

Je hebt misschien gehoord dat een zendeling de beste positie is om zwanger te worden, of dat je je heupen hoog moet houden na seks. Mis. Of je nu bovenaan staat, je man bovenaan, of je doet een gekke nieuwe positie waarover je leest, het resultaat is hetzelfde.

Ervan uitgaande dat de vrouw het probleem is

Wanneer een stel het moeilijk heeft om zwanger te raken, denken veel mensen (inclusief koppels) automatisch dat dit betekent dat er iets fysiek mis is met de vrouw.

De ovulatie verkeerd timen

Precies weten wanneer je ovuleert, kan lastig zijn. Veel vrouwen volgen de regel uit het leerboek, in de overtuiging dat ze 14 dagen na de eerste dag van hun menstruatie ovuleren, maar de cyclusduur varieert en de eisprong vindt niet altijd elke maand op hetzelfde tijdstip plaats.

Zeen Social Icons

More Stories
Temasek in Singapore zegt dat zijn portefeuille voor het eerst in vier jaar is gedaald als gevolg van Covid-19