Eenvoudige veranderingen in levensstijl voor geluk

1. Ontvolg ongezonde sociale media-accounts

We hebben deze wijziging die uw geestelijke gezondheid verbetert, niet voor niets op nummer één gezet: sociale media kunnen overweldigend ongezond zijn. Hoewel er talloze accounts zijn die bemoedigend en positief zijn, zijn sommige echt schadelijk. Dus als je iemand volgt wiens berichten je een slecht gevoel over jezelf geven, klik dan op die knop voor niet meer volgen!

2. Beperk uw tijd besteed aan sociale media

Je verspilt zoveel tijd met scrollen door onzin – dat doen we allemaal. Beperk dus uw gebruik. iPhones geven u nu rapporten over hoeveel tijd u aan uw telefoon besteedt en het breekt zelfs uit wat u aan het doen was, wat optelde bij uw gebruik – een uitstekende manier om te zien hoeveel tijd u verspilt aan sociale media.

3. Maak een einde aan giftige relaties

Makkelijker gezegd dan gedaan? Absoluut, maar dat geldt ook voor het onderhouden van relaties met ongezonde mensen. Je kunt ofwel worstelen en je ellendig voelen door giftige relaties te behouden, of je kunt worstelen (en uiteindelijk gelukkig zijn) door ze te overwinnen – de keuze is aan jou.

4. Probeer iets nieuws

Ga weg, probeer iets nieuws en ontmoet nieuwe mensen. Ze hoeven niet je beste vriend te worden, maar door te socializen zul je je goed voelen.

5. Geef prioriteit aan uw sociale kring

Geef prioriteit aan uw meest gewaardeerde relaties en concentreer u erop in plaats van de negatieve. Heb je een paar vrienden die je een goed gevoel geven? Ga meer met ze om. Liever bij je gezin zijn? Maak er een prioriteit van om meer tijd met uw dierbaren door te brengen. Geef prioriteit aan de relaties die voor u het belangrijkst zijn.

Zeen Social Icons

More Stories
Silver Iceland